Op een dag krijgt Paul een idee dat in één klap de wereldproblematiek zal oplossen: een nieuwe wereldgodsdienst voor alle volkeren, waar iedereen welkom is. Hij is nu weliswaar pas in zijn eentje, maar daar zal snel verandering in komen. Op zoek naar volgelingen plaatst hij een oproep op internet: ‘Leider van nieuwe wereldbeweging zoekt: volgelingen’. In een chatroom ontmoet hij twee jonge vrouwen die ongeveer hetzelfde voor ogen hebben. Ze besluiten te fuseren en betrekken een leegstaande kerk. Wanneer er zich een alternatieve geneesheer en een gevoelloos meisje aandienen volgt er een grimmige strijd om de macht. Lukt het Paul om, ondanks alles, in de goedheid van de mens te blijven geloven?

Deze unieke theatervoorstelling gaat on tour door de provincie en zal op drie verschillende speciale plekken opgevoerd gaan worden, namelijk in een kerk!
Voor informatie kunt u terecht op www.theatergroepjetzt.nl.
Alle theatervoostellingen in Noord-Brabant zijn inmiddels geweest.

In november en december toert de theatervoorstelling 'Ook jij mag er zijn' nog wel door andere delen van het land. Kijk voor de speellijst op: www.theatergroepjetzt.nl.